Online Store Theme Logo

Membaca Menjana Minda

Dapatkan pelbagai diskaun terbaik untuk semua produk kami hari ini!

revisi pintar upsr bahasa melayu tahun 4 5 6 l95

Revisi Pintar UPSR dipersembahkan dalam reka bentuk trend paling kini, segar, berwarna-warni lagi meriangkan seperti yang diperlukan oleh murid hari ini. Yang paling utamanya, inilah ...baca selebihnya >>

RM19.90
RM17.91
Stock: 3
Code: 9789837707566
Berat: 0.492kg
Description Reviews

About This Item

Revisi Pintar UPSR dipersembahkan dalam reka bentuk trend paling kini, segar, berwarna-warni lagi meriangkan seperti yang diperlukan oleh murid hari ini. Yang paling utamanya, inilah satu-satunya siri yang menyediakan kandungan yang paling segar dan terkini di pasaran kerana diolah baharu, khusus untuk keperluan Ujian Pencapaian Sekolah Rendah (UPSR) secara total, baik dari segi notanya mahupun dari segi praktis dan pentaksiran yang disediakan.

Setiap nota dan praktis direncanakan oleh panel pengarang yang hebat berwibawa, yang telah mengikuti kursus tentang UPSR , yang mahir tentang format UPSR, yang menjadi penyemak kertas UPSR, serta yang mempunyai bertahun-tahun pengalaman dalam pengajaran. Setiap fakta dan kata kunci dicetak tebal disokong oleh bahan grafik supaya menarik, mudah difahami, dan diingat oleh murid.

Siri ini benar-benar menjurus ke arah membantu calon-calon UPSR menguasai pelajaran di Tahun 4, Tahun 5 dan Tahun 6 serta mencuba latih tubi soalan-soalan yang berformat dan berpiawai UPSR dengan secukupnya. Hal ini penting sebagai persediaan mantap calon sebelum menduduki peperiksaan serta sebagai strategi memperoleh kecemerlangan dalam UPSR.

Justeru, keberkesanan buku ini sebagai pegangan untuk results cemerlang patut diyakini. Sebagai nilai tambah dan memenuhi keperluan terkini, konsep pembelajaran kontekstual turut diterapkan melaui KBAT dan i-THINK.

Kata kunci dan isi penting dicetak tebal dan berwarna
Konsep pembelajaran kontekstual dan terkini turut diterapkan
Reka bentuk trend paling kini, segar, berwarna-warni
Nota dan praktis paling segar - terkini - memenuhi keperluan UPSR

Customer reviews