Online Store Theme Logo

Membaca Menjana Minda

Dapatkan pelbagai diskaun terbaik untuk semua produk kami hari ini!

hantu

Ustaz mahmud pernah bagitahu, andai dibuka hijab kita semua, nescaya kita takkan berani bergerak ke mana-mana. Sebab makhluk ghaib ni ada di mana-mana. Berdiri di ...baca selebihnya >>

RM13.00
RM11.70
Stock: 5
Code: 9789670990194
Berat: 0.108kg
Description Reviews

About This Item

Ustaz mahmud pernah bagitahu, andai dibuka hijab kita semua, nescaya kita takkan berani bergerak ke mana-mana. Sebab makhluk ghaib ni ada di mana-mana. Berdiri di tepi tingkap bilik tidur kita. Berjalan masuk dari pintu rumah kita. Tengah berdiri di dapur sambil melihat ibu kita memasak. Atau, sedang berdiri di hadapan kita tanpa kita sedari sebab ralit membaca antologi cerpen kisah seram. 

 

Aku serba-salah nak cerita macamana. Tak tahu part mana yang aku patut ceritakan dahulu. Atau, aku perlu ceritakan terus yang bahagian aku nampak makhluk ngeri tu?

 

"Ila nampak hantu..." Kata-kata aku mati id situ. Aku lihat ke arah Shira dan emak, ada riak terkejut pada wajah mereka. Ayah pula tenang.

 

"Ada lagi rupanya makhluk tu kat situ. Ingatkan Pak Jamil dah tangkap dah." Ayah bersuara tiba-tiba. Aku terkejut dengan apa yang dikatakan. 

 

"Apa maksud ayah?" Soal aku pendek. 

Customer reviews